Tracks

/Theater\
Experimental
Radio
Fun
.m3u

Je kunt nu ook een m3u-bestand
afspelen in een externe mediaspeler.
Deze lijst bevat een paar extra sporen.Download alle & meer tracks hier:

♫♪♫


Video funCreative Commons-LicentieGreen-blue
Geer & Roy


FunOnEarth fun
Geer & Roy, Earth & fun!


FomSpaceToEarth
Geer & Roy, Space and Earth


EarthJourney#1
Geer & RoySloMoTime
multisporen met Ardour(software), Roy en Geer


Boehoeeh!
Eeen beetje rommelig, maar het was leuk. Gitaarspelen over een (CC)radiomix.


Improvisation Song #667
We wilden eens iets anders, dit is het onaardse resultaat. Eén take zonder drums.


Hypno Time
Roy maakte een sequentie voor Geer om over te spelen. De hoge noten klinken een beetje als een U96 boeldoeld als een voorstelling van een reis door de Cosmos..


From the Darkroom


Inside Dakota Pipe
Geer & Roy spraken over de Dakota Access Pipeline en daarna gingen we voor een jam samen. Daarna kwam de titel. Dit zou bijna het geluid vanuit de pijp zijn zoals muizen of ratten zouden horen. Het is het lawaai van de machines bij het klippen. Wij willen het humeur van het geheel graag inzien, hoop dat jij dat ook doet. Aarde zal op een dag weer gezond zijn. Tenminste dat zegt de Voorspelling..


A Sunday Friday Jam
Een one-take nummer met één overdub met Djembé van meester Joshua B.


70'sBeatBoxSound
Een oude gemaakt door mij van samples gespeeld door mijn overleden, moeder. The Diamond orgel werd vernield door muizen, maar ik heb een aantal onderdelen, zoals de Leslie-rotator en de pedalen weten te bewaren. Volgende keer Gadget ..


Cathy,Geer en Roy Jam 2014
Dit was op het KuNa-Festival van 2014...
Lees verder hier:Cathy,Geer en Roy Jam 2014
Vorige pagina ►

Je kunt de tracks gewoon downloaden. Op een pc in ieder geval kun je het rechtermuismenu op de playknop gebruiken of het zip-bestand downloaden. Eigenlijk moeten alle tracks en samples in het flac-formaat zijn en met 7-zip ingepakt, maar eerst liefst dat het voor iedereen werkt. Vergeet niet dat de nummers allemaal improvisaties zijn, sporen soms van verschillende mensen afkomstig zijn en ze kunnen hier in de toekomst veranderen. Het is dus mogelijk dat een spoor verdwijnt en je de kans mist de om een kale versie van een nummer dat later is bewerkt te downloaden. Als je ooit een origineel hebt dan geven wij je het recht om een versie van je eigen te maken. Laat het ons weten zodat we het kunnen publiceren.
Veel luisterplezier!